Activitats

Consulta aquí l’agenda de les activitats programades així com també el resum posterior amb les imatges i la crònica.
Hi trobareu tant l'agenda com el resum posterior de cada esdeveniment.

Activitats del mes: Agost 2017

Imatge 1
Vos convidam a aquesta activitat que ben segur serà molt interessant. Amb Gaspar Valero visitarem Valldemossa, Deià i també passarem per Miramar. Coneixerem de la ma d'aquest reconegut escriptor i historiador com el paisatge de la Serra ha estat motiu d'inspiració per artistes i creadors d'arreu del món i de la Història. Hi ha un nombre de places pel Club de Lectura, però també hi ha places de lliure inscripció. Vos podeu apuntar fins el 20 de setembre. (20 euros).
Imatge 1
Fecha de inicio: 24 d'agost de 2017 a les 19:00h Fecha de fin: 24 d'agost de 2017 a les 20:30h Lugar: Ca'n Domènech Aquest any estem de celebració i és que el Festival de Clarinet "Ciutat d'Alcúdia" arriba a la seva cinquena edició. Sens dubte, com un esdeveniment consolidat dintre de l'escenari musical de Mallorca i que enriqueix la ja prou àmplia oferta cultural del nostre municipi. El projecte "Mallorca Summer Academy" impulsat per l'associació sense ànim de lucre ArtEndins, ens porta el més alt nivell d'educació musical a Mallorca durant els mesos d'estiu amb l'objectiu de dinamitzar l'oferta cultural de l'illa mitjançant la realització de festival que combinin concerts i classes magistrals per part d'un professor de renom. El festival arranca amb el concert de Ensemble de clarinets que interpretaran obres de Mozart i Beethoven acompanyades amb vi de la terra.
Imatge 1
Fecha de inicio: 1 de setembre de 2017 a les 21:00h Fecha de fin: 23 de setembre de 2017 a les 23:30h Lugar: Biblioteca de Can Torro i Auditori d'Alcúdia Un any més, amb el mes de setembre arriba la XVII edició del festival ALCÚDIAJAZZ on artistes de primera fila ompliran tots els caps de setmana en un cicle de concerts que s'ha consolidat com un clàssic de l'esfera musical de Mallorca. __ 1 de setembre, divendres. Tinons & The Mopis. 21:00h Pati de la Biblioteca de Can Torró (entrada lliura amb invitació) __ 9 de setembre, dissabte. Highland Project. 21:00h a l'Auditori d'Alcúdia (15 € anticipada | 18 € a taquilla) __ 16 de setembre, dissabte. Patax. 21:00h a l'Auditori d'Alcúdia (15 € anticipada | 18 € a taquilla) __23 de setembre, dissabte, Kiko Berenguer. 21:00h a l'Auditori d'Alcúdia (15 € anticipada | 18 € a taquilla) BON FESTIVAL! PUNTS DE VENTA D'ENTRADES: Auditori d'Alcúdia
Imatge 1
Imatge 1
"MISTERIS DE SA VIDA" és el segon àlbum del duet DONALLOP, de Pere Bestard i Joana Pol. Fou enregistrat a Cadis als estudis del prestigiós productor Paco Loco. Aquest disc els ha permès experimentar amb el format de banda, eixamplant el seu so amb el format de quartet de pop, de la intimitat a la intensitat èpica afegides a la poètica de les harmonies vocals. Aquest 2017 han realitzat presentacions oficials a l'Auditòrium de Palma, al CCM El Born dins el Festival Born de Cançons a Barcelona o a la Sala Costello de Madrid. Tornen a Mallorca per presentar el seu disc a Alcúdia després del seu pas per la programació off del Primavera Sound i la seva actuació a l'Altacústic 2017. Entrada amb invitació. Les invitacions es poden recollir a l'Auditori d'Alcúdia i a la Biblioteca Can Torró.

Agenda

...
Dilluns 01 octubre, 09'40

Darreres activitats

...
agost 2017
...
agost 2017
...
agost 2017
...
agost 2017
...
agost 2017

Arxiu