Activitats

Consulta aquí l’agenda de les activitats programades així com també el resum posterior amb les imatges i la crònica.
Hi trobareu tant l'agenda com el resum posterior de cada esdeveniment.

Activitats del mes: Novembre 2017

Imatge 1
CONTE-TALLER A LA BIBLIOTECA CAN TORRÓ "INSTRUMENTS MUSICALS" Dia 22 de novembre és Santa Cecília, patrona dels músics. Per aquest motiu en el taller del dissabte 25 farem instruments musicals. En aquest cartell hi podeu veure què heu de dur. Com veureu són materials quotidians, fàcils de trobar i molt econòmics. Només vos heu d'inscriure i ja està. Vos esperam el dissabte 25 i entre tots farem un bon concert!
L'alcudienca Victòria Viver Bisbal, exposa aquestes setmanes la seva col·lecció "Reinterpretació de Marc Chagall". A la inauguració hi assistiren unes 80 persones a més de nombroses autoritats locals. Aquesta exposició romandrà a la biblioteca fins el diumenge 3 de desembre.
Imatge 1
CONTE-TALLER A LA SEU DES MOLL Ja vos podeu inscriure a aquest taller que es farà el dimecres dia 15 de novembre a la Seu des Moll. L'activitat començarà amb el conte "Granota, a on ets" i en acabar farem una manualitat relacionada amb la història que haurem sentit abans. Posau-hi atenció i ja veureu que bé que us ho passareu amb el conte i el taller. Recordau: Per a nins i nines de 3 a 8 anys.
Imatge 1
CONTACONTES A CAN TORRÓ Dimecres dia 8 de novembre, a les 17'30 h. tindrem un contacontes molt especial. La companyia "Té a Tres" ens presentarà "La vertadera història de la cadernera". Sabeu qui és la cardera? Doncs és un personatge que surt sovint al principi de les rondalles amb la dita: Això era i no era, i bon viatge faci la cadernera". Si veniu a escoltar el conte, coneixerem "La vertadera història de la cadernera".

Agenda

...
Dilluns 01 octubre, 09'40

Darreres activitats

...
novembre 2017
...
novembre 2017
...
novembre 2017
...
novembre 2017

Arxiu