Activitats

Consulta aquí l’agenda de les activitats programades així com també el resum posterior amb les imatges i la crònica.
Hi trobareu tant l'agenda com el resum posterior de cada esdeveniment.

Imatge 1 RUTA LITERÀRIA PER LA SERRA DE TRAMUNTANA AMB GASPAR VALERO.-

Ahir dissabte l'historiador i escriptor Gaspar Valero va ser el nostre guia en un itinerari històric i literari per diversos indrets de la Serra de Tramuntana. Amb ell varem descobrir de bell nou Valldemossa, Miramar i Deià.
Per nosaltres, els membres del Club de Lectura i altres participants en la sortida, va ser molt grat llegir, escoltar, comprendre i compartir l'impacte de la Serra sobre l'esperit creador de Ramón Llull, l'Arxiduc, George Sand, Santiago Rusiñol, Rubén Darío, Robert Graves, Miquel dels Sants Oliver, Alexandre Ballester, i tants altres.
Una activitat molt especial que ens serveix per encetar el nou curs del Club de Lectura de la Biblioteca. Segur que repetirem!

A la fotografia: el grup complet als jardins de Miramar. 24 de setembre de 2017

Imatge 1 Podeu imaginar-vos que en pensaria Ray Bradbury, autor de Fahrenheit 451, d'aquests avenços tecnològics que faciliten a nivell mundial l'accés a la lectura en lloc de prohibir-la, com es fa a la seva novel·la, publicada el 1953?. 21 de setembre de 2017

Imatge 1 Lliurament a la Biblioteca dels diplomes d'assistència a les jornades de formació en accessibilitat.

L'Àrea de Turisme de l'Ajuntament d'Alcúdia va fer el lliurament dels diplomes d'assistència als nombrosos participants d'aquestes jornades el passat dimecres, 6 de setembre. L'espai escollit per aquest esdeveniment va ser el Pati de Can Torró.
La biblioteca també va participar en aquesta acció formativa. 7 de setembre de 2017

Imatge 1 Juan José Cano presenta un treball sobre la memòria del període adolescent. Certs objectes i experiències conformen tot el material conceptual, el Cinema, la Música i el Bàsquet cisellen la seva consciència, i substitueixen les manques de l'espai educatiu, i un context molt sovint violent.
Des del llenguatge pictòric i il·lustratiu desenvolupa un període crític de l'existència, el que transcorre des de la pubertat fins al final de l'adolescència. En aquest viatge a cap part, l'acompanyen els seu herois personals, perquè la realitat és excessivament dolorosa davant els somnis platònics. Al final, aquests herois són la veritable raó de ser de la seva adolescència.

JUAN JOSÉ CANO - EXPOSICIÓ
"Temporada 99/98"
Del 7 al 24 de setembre 5 de setembre de 2017

Imatge 1 Què és la fitoteràpia? Què significa?
Fitoteràpia és el coneixement i l'aplicació de remeis naturals basats en les propietats de les plantes per tractar problemes de salut en els pacients.
Sobre aquest tema en general, i sobre algunes plantes en particular, la fitoterapeuta Aurora Planells Bernat ens parlarà i il·lustrarà fins i tot amb exemples pràctics. 5 de setembre de 2017

Agenda

Horari d'Hivern de la Seu des Moll. A partir del dilluns, 18 de setembre, la Seu des Moll tindrà ja l'horari d'hivern que serà el següent: Matins: de dilluns a divendres: de 9'00 h. a 13'00h. Tardes: dimarts i dijous de 16'30h. a 19'30h.
Diumenge 10 setembre, 09'00
Horari d'Hivern de Can Torró. A partir del 2 d'octubre Can Torró tindrà l'horari d'hivern que serà el següent: de dimarts a divendres, de 10'00h. a 14'00h. i de 16'00 h. a 20'00 h., Dissabtes i diumenges: de 10'00h. a 14'00h. Dilluns i festius tancat.
Diumenge 10 setembre, 09'55
Gaspar Valero serà el nostre guia en un itinerari que uneix paisatge i literatura. Visitarem Valldemossa i Deià passant per Miramar. Per participar d'aquesta activitat és necessari fer la corresponent inscripció a la biblioteca que té un cost de 20 €.
Dissabte 23 setembre, 09'00
Del 7 al 23 de setembre es podrà veure a la biblioteca l'exposició de Juan José Cano, titulada "Temporada 94/98".
Diumenge 24 setembre, 09'58

Darreres activitats

Arxiu