Activitats

Consulta aquí l’agenda de les activitats programades així com també el resum posterior amb les imatges i la crònica.
Hi trobareu tant l'agenda com el resum posterior de cada esdeveniment.
Imatge 1
Inscripcions a la Seu des Moll fins dia 27
Biblioteca
20 de febrer de 2019
CONTE TALLER A LA SEU DES MOLL
Dijous dia 28 de febrer

Ja vos podeu inscriure al conte taller que es farà a la Seu des Moll el proper dijous, 28 de febrer, a les 17'30 h.

Na Mini Depin ens contarà històries de personatges de contes que, un cop hem tancat el llibre, tenen la seva pròpia vida i els seus propis problemes derivats de les històries en que són protagonistes.

Mini Depin és una estrambòtica senyora que, amb la seva màgica maleta, viatja per tot el món a la recerca de personatges de contes en problemes. Perquè fins i tot els protagonistes més famosos de la literatura infantil ho passen malament en ocasions i ella sap com ajudar-los. És el cas del calàpet que ja no vol ser besat per princeses, o el conillet d'Alícia, que de vegades fa rebequeries perquè està fart que tothom el persegueixi.

Imatge 1
Tallers, contes, conferències, exposicións...
Biblioteca
5 de febrer de 2019
ACTIVITATS DEL MES DE FEBRER
Aquí teniu un resum de les activitats previstes a la biblioteca aquest mes de febrer

La biblioteca vos ofereix aquest mes de febrer un bon grapat d'activitats per a tots els públics. Aquí teniu un resum.

Gravity

Diumenge, 3 de febrer a les 10.- Projecció de la pel·lícula "Gravity", un extraordinàri film de ciència ficció que el 2013 va aconseguir set oscars, a més de molts altres guardons prestigiosos. Organitza: Kalcudoku.

Contacontes amb en Closca

Dimecres, 6 de febrer, a les 17'30 h. .- En Closca ens contarà dos contes: "La librería voladora de franflin" i "El Pispallibres". Per a nins i nines de 3 a 8 anys. Entrada lliure. Aforament limitat.

Xerrada "El poder de la meditació"

Dijous, 7 de febrer, a les 18'00 h.- De la ma de Kelsang Rigma, monja budistai mestra de meditació, sabrem més sobre aquesta disciplina mental.

Les nevades a Alcúdia i altres audivisuals

Dijous, 14 de febrer, a les 18'30 h. .- Esteve Bennasar vol compartir amb tots nosaltres les seves fotografies inèdites sobre "Les nevades a Alcúdia", el "Testimoni de les pedres" i "El cant de la mar".

Taller de màscares de Venècia

Dissabte, 16 de febrer, a les 11'00 h. .- El carnaval ja és aquí, de fet, el diumenge 3 de març és Sa Rua. Enguany ens posam les piles i organitzam un taller de màscares de Venècia ben d'hora.  Així que teniu temps d'organitzar la vostra pròpia comparsa.

Exposició de Timoti Llompart

Divendres, 22 de febrer, a les 19'00 h..- Timoti Llompart inaugurarà la seva exposició a l'escala de la biblioteca. Com és habitual, l'exposició romandra a la biblioteca fins aproximadament un mes.

Presentació llibre de Tomeu Català

Dissabte, 23 de febrer, a les 19'00 h.- Tomeu Català, fundador del Projecte Home i Fill Adoptiu del municipi d'Alcúdia presentarà a la Biblioteca el seu llibre biogràfic I si decidesc viure?. El llibre exposa 86 històries basades en persones reals i es va presentar a Palma el desembre de 2018..

Llibres Sonats 

Diumenge, 24 de febrer, a les 12'00 h.- Joan Estrany ens tornarà a endinsar en el món de la literatura, la música i el cinema. En aquesta 2ª audició parlarem de "La flegma: la resignació, símptoma o teràpia?".

Conta taller a la Seu des Moll

Dijous, 28 de febrer, a les 17'30 h.- Veronica Riutort, pallassa rodamons, ens contarà algunes històries tendres i divertides, que combinarà al final, amb un petit taller. 

Imatge 1
Kalcudoku, acadèmia de classes particulars, organitza aquesta projecció
Biblioteca
3 de febrer de 2019
Cinema a Can Torró
GRAVITY

El proper diumenge 3 de febrer, i organitzat per Kalcudoku, acadèmia de classes particulars d'Alcúdia, es projectarà la pel·lícula GRAVITY a la biblioteca.
Gravity és una pel·lícula de Ciència Ficció amb dos únics protagonistes, Sandra Bullock i George Clooney. L'argument es centra en la lluita desesperada per a sobreviure de la doctora Ryan Stone, després d'impactar basura espacial en la seva estació. 
Aquest film va obtindre 7 oscars i és un dels més premiats dintre del seu gènere.

La projecció començarà a les 10'00 h.


ENTRADA GRATUÏTA

AFORAMENT LIMITAT

Imatge 1
La incorporació del cinema és la novetat d'aquest III cicle de Llibres Sonats
Biblioteca
27 de gener de 2019
III Edició de "Llibres Sonats"
"Lletra, música, acció!"

El proper diumenge 27 de gener, Joan Estrany encetarà un nou cicle d'audicions que sota el nom de Llibres Sonats ens guia pel món de la música, la literatura, i a més a més, en aquesta III edició, pel cinema.  No de bades el títol d'aquesta nova tanda de xerrades divulgatives és "LLETRA, MÚSICA, ACCIÓ!".

Les quatre audicions previstes estan programades pel darrer diumenge de Gener, Febrer, Març i Abril i el tema central de totes elles és "Els quatre humors i la sincronia de text, nota i fotograma".

El programa previst és el següent, i en tot cas el podeu consultar aquí.

- 27 de gener a les 12'00 h. : Bilis negra. La tristesa i els quatre punts cardinals.

-24 de febrer a les 12'00 h. La flegme. La resignació, simptoma o teràpia?

-24 de març a les 12'00 h. La sang. Sang calenta, freda... tèrbola.

-28 d'abril a les 12'00 h. Bilis groga. Temperaments explosius.

Vos convidam a apropar-vos aquest diumenge a la biblioteca i gaudir dels coneixements i la passió de Joan Estrany per la música, la literatura i enguany també pel cinema.

 

Imatge 1
Un dimoni ben vermell i envoltat de foc
Cati Marqués (Baobap)
17 de gener de 2019
Taller de Plastilina a la Seu des Moll
A la Seu des Moll s'hi celebren també uns contacontes i tallers ben interessants

La Seu des Moll va acollir, el passat dijous 17 de gener, un taller de plastilina adreçat als nins i nines de 3 a 8 anys.

Un total d'onze participants culetjaren la pasta colorida fins a crear la figura d'un dimoni, després d'escoltar un breu conte relacionat amb aquesta temàtica.

El taller ha estat realitzar per Cati Marqués, de BAOBAP, i ha estat la darrera activitat organitzada per la biblioteca Can Torró relacionada amb les festes de Sant Antoni.

Aquí  teniu una imatge dels resultats.